Nordkystens cykeludlejning

Mere end bare cykler

Vælg cykler her

 

 

 

 

 

 

Ønsker du en lidt grønnere ferie i Nordsjælland, men ikke selv har mulighed for at tage cyklen med, så er du landet det helt rigtige sted. Vidste du at man sparer lige præcis 90,75 % CO2 per km ved at vælge cyklen frem for bilen?  Det gør trods alt ferien lidt grønnere og i Nordsjælland er der masser af oplevelser at få på cyklen i cykelafstande for hele familien.

Hos Nordkystens cykeludlejning tilbyder vi et bredt udvalg af cykler i høj kvalitet samt tilbehør til hele familien. Cyklerne kan lejes fra 1 dag og lige så længe det ønskes.

Når I lejer cykler hos os, gør vi meget ud af at lytte til jer, og give jer de bedste tips og ideer til oplevelser i løbet af jeres ophold. 

Vi er mere end bare cykler, fordi vi med vores lokale knowhow skaber uforglemmelige oplevelser på 2 hjul for både familien, parret, jeres næste cykelferie eller firma event.

I finder vores fysiske butik lige i hjertet af Gilleleje.

Book nu

Book allerede jeres cykler nu, så I er sikre på, at vi har de ønskede cykler i den ønskede periode. Det er gratis service vi tilbyder vores kunder.

Levering af cykler

Levering & afhentning af cykler i Nordsjælland.

Vi vil rigtig gerne gøre det nemt for alle vores kunder og tilbyder derfor levering og afhentning af cykler i hele Nordsjælland, når I lejer cykler hos os. Vi leverer og afhenter cyklerne efter aftale med jer, så I allerede fra jeres første feriedag kan opleve Nordsjælland på to hjul.

Vi leverer og afhenter IKKE cykler til 1-dags leje, medmindre der er tale om større grupper.

Opening hours  from week 37 

We are now only open by appointment

(You can always return bikes 24/7)

Delivery and pickup:

From week 37 we only deliver and pick up bikes by appointment.

Book your bikes online and we deliver the next day.

The Shop

Svend Henriksens vej 14

3250 Gilleleje

Google maps

Parking info

kraksfoto

Nordkystens cykeludlejning

V. WeideGruppen

Vicky Weide Nielsen

cvr: 38295764

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Read more