Nordkystens Cykeludlejning

Mere end bare cykler

Nordkystens cykeludlejning er en lille familievirksomhed som jeg, Vicky Nielsen, og min mand startede i 2015 uden noget større kendskab til cykler, men med en kæmpe passion for vores område.

Jeg er uddannet pædagog og havde nogle sagt til mig for 10 år siden, at jeg skulle drive en cykeludlejning, ville jeg have rystet godt på hovedet. Men nu ser jeg frem til hvert forår, når jeg skal i gang med at gøre cykler klar. 

Jeg har boet i Gilleleje siden 2005 og blev hurtigt forelsket i alt hvad området har at byde på. Tit når vi var ude og cykle snakkede vi om at det var underligt, at man ikke kunne leje cykler heroppe. Så i 2015 købte vi vores første cykler og begyndte at leje dem ud fra vores hjem beliggende lige i hjertet af Gilleleje.

Vi har en kæmpe passion for at give de mange gæster, der hvert år besøger Nordsjælland nogle fantastiske oplevelser med hjem. Jeg tager mig altid tid til at tegne og fortælle til hver kunde, hvilke oplevelser der passer til dem. Jeg elsker når de kommer tilbage og beretter om alle de fantastiske oplevelser, de har haft på 2 hjul. At lytte til deres fortællinger om vores område, er en kæmpe gave og grunden til , at vi år på år slår dørene op for alverdens turister.

Vi glæder os til at se jer.

Følg os på Facebook & Instagram

Vores kunder siger

Opening hours  from week 37 

We are now only open by appointment

(You can always return bikes 24/7)

Delivery and pickup:

From week 37 we only deliver and pick up bikes by appointment.

Book your bikes online and we deliver the next day.

Payment

The Shop

Svend Henriksens vej 14

3250 Gilleleje

Google maps

Parking info

kraksfoto

Nordkystens cykeludlejning

V. WeideGruppen

Vicky Weide Nielsen

cvr: 38295764

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Read more