Levering & Afhentning.

Vi tilbyder levering og afhentning af cykler og SUPs i hele Nordsjælland og Odsherred efter aftale. Priserne er individuelle og afhænger af hvor vi skal levere til, antal cykler og lejeperiode.

Vi bestræber os på at levere og afhente cykler om morgenen mellem kl. 8 og 9, og igen om eftermiddagen mellem kl. 15 og 16 alle ugens dage i højsæsonen og ellers efter aftale.

Ønsker du at høre mere om denne service, kan du ringe på + 45 51292943 eller sende os en mail:  info@nordkystenscykeludlejning.dk

 

Cykelferie i Nordsjælland.

Tag på cykelferie i Nordsjælland. Her er masser af gode cykelruter, smuk natur, skønne strande og byer, samt masser af kultur. Seværdigheder, der både egner sig til børn og voksne. Nordsjælland har masser at byde på uanset interesser og ligger kun en times kørsel fra København.

Vi hjælper gerne jer med at få en helt uforglemmelig cykelferie. Vi kan arrangere jeres cykelferie som en samlet pakke eller blot stille vores cykler til rådighed, leveret og afhentet, der hvor I ønsker at starte og slutte jeres ferie.

Det er muligt både at få børne- og voksencykler, barnesæder, cykelanhængere til 2 børn eller trailer til bagage.

Ønsker du vores hjælp til at arrangere en uforglemmelig cykelferie, kan du sende os en mail:

info@nordkystenscykeludlejning.dk

 

Firma Events.

Vi tilbyder at arrangerer firma events i hele Nordsjælland og Københavnsområdet.

Vi kan lave et program til jer alt efter hvad I ønsker eller blot levere/afhente cyklerne, der hvor I skal afholde jeres firmaevent. 

Vi har haft alt fra 6 til 60 cykler ude til arrangementer, hvor vi har leveret og afhentet cyklerne på aftalte steder. Her kan vi bla. nævne 50 cykler til teambuilding med Novo Nordisk, 8 cykler til tysk pressetur med cykelguide, 25 cykler til cyclemeet og 40 cykler til europæisk møde for unesco-medarbejdere med Visit Nordsjælland. Alle meget forskellige arrangementer.

Cyklerne vi anvender til disse arrangementer er cykler af høj kvalitet med 3 gear som alle kan køre på. Vi står til jeres rådighed fra start til slut, hvis der skulle blive brug for det.

Vi kan levere op til 80 cykler uden for vores højsæson (juli/august)

For yderligere information kan I kontakte os  på mail: info@nordkystenscykeludlejning.dk

Eller telefon: +45 51292943

Opening hours  from week 37 

We are now only open by appointment

(You can always return bikes 24/7)

Delivery and pickup:

From week 37 we only deliver and pick up bikes by appointment.

Book your bikes online and we deliver the next day.

Payment

The Shop

Svend Henriksens vej 14

3250 Gilleleje

Google maps

Parking info

kraksfoto

Nordkystens cykeludlejning

V. WeideGruppen

Vicky Weide Nielsen

cvr: 38295764

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Read more